17 Eylül 2010 Cuma

Camp Rock 2: The Final Jam



Mitchie’nin (Demi Lovato) ve arkadaşlarının eğlenmeye ve rock’a hevesli bir şekilde Camp Rock’a geri dönüşleri ile başlıyor. Hiç kimse, müzik dolu bir yazdan daha fazlasını bekleyen Mitchie’den daha heyecanlı değil. Bir dünya turnesinden yeni dönen rock grubu Connect 3 (hesapta Jonas Brothers) de tüm yaz boyunca orada vakit geçiriyor. Shane (Joe Jonas), Mitchie ile geçen yazdan kalan aşkının peşine düşerken grup arkadaşları ona destek oluyorlar. Camp Rock’ın sahibi gitar efsanesi Brown Cesario da rock‘n roll yapmaya hazır.
Ama bu gençlik cennetinde her şey göründüğü gibi değil. Gölün öbür tarafında, yeni Camp Star parlamaya başlıyor: Brown’un kin dolu eski grup arkadaşı Axel Turner (Daniel Kash) tarafından finanse edilen yüksek teknolojili,  güçlü bir müzik kampı.  Kendi halindeki Camp Rock’ın tutkusu, yeteneği ve bağlılığı olabilir ama Camp Star kaynakları, altyapısı ve parası ile kendini gösteriyor – Camp Rock’ın danışmanlarını kapıp Camp Rock’ın işini kaybetmesine yetecek kadar çok para. Ama Axel’in, çok sevdiği kampını kurtarmak için yemin eden Mitchie gibi doğuştan bir lideri yok… Camp Rock* kazansın :)

 Ordan Burdan Gördüğüm Kadarıyla :


 - Nick Jonas'ın oynadığı karakterinde Camp Star'dan bi kıza aşık olması bir Türk Filmi hamlesi, bir klasik, olmasa olmazdı tadın yani, ayrıca Nickin arkasındayım kız gerçekten çok güzel (kız: Chloe Bridges)







- Demi kilo mu almış yahu? Göze batan bi gıdısı var.
 - Can't Back Down klibini izlerken ''lütfen şu saçını kulağının arkasına atmaaaaaa Demii'' diye haykırdım ve ''ahh Demi ahh neden o güzelim saçını siyaha boyattın ki'' diye feryatlar yaktım. elimden bu kadarı geldi . . .
 - Can't Back Down oldukça güzel bir şarkı fakat o dolap kapaklarını kapama figürüde ne öyle?!
- Joe o saçlarını nihayet rahat bırakmış o düzleştirilmiş perçemlerini düzelttikçe ben geriliyordum, hemde ciddi anlamda
 -Üstelik düzleştirme gerektirmeyen gayet güzel şaçları var ve böylede gayet şeker ama bana göre saçının kıvırcıklığı onu rahatsız ediyor çünkü bu halde saçını çok fazla tutmadı ve kestirdi doğruyu söylemek gerekirse son derece hoş oldu :)
(Joe'nun son hali :
  
)
- Cumartesi Camp Rock 2'yi elimde mısırımla izliycem :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder