14 Eylül 2010 Salı

Toz Mineral Fondöten

Bu ürün YOUNGBLOOD Mineral Makyaj markasına dair her şeyi başlatan üründür. Pauline ilk yarattığı ürün olan Toz Mineral Fondöteni cilt tipi ne olursa olsun, bütün kadınların makyaj ihtiyacına cevap vermek için geliştirdi.Youngblood’ın toz fondöteni birçok bakımdan eşsizdir.  Ultra ince mineraller uzun süre dayanıklı bir kapatma sağlar. Koku ve talk içermez, böylece cildi irite etmez. Youngblood toz fondötenleri saf minerallerden yapıldığı için, akne ve siyah nokta oluşumuna sebep olmaz ve cildin nefes almasını sağlar.    


Youngblood’ ın toz fondötenleri doğal görünümlü tonlarda sunulmaktadır böylece bütün cilt tipleri için uygun renk bulunabilir. Özel olarak tasarlanmış kutusu ve bacalı plastik kapak sayesinde gerekli miktarda ürün parmakların hafif vuruşu ile alınmakta ve ürünün ziyan olması önlenmektedir. Aynı zamanda ürün çok yönlüdür. Elde etmek istediğiniz görünüme bağlı olarak, orta kapatıcılıktan tam kapatmaya kadar dilediğiniz oranda kapatıcılık elde edebilirsiniz. Hatta daha da şaşırtıcı olan toz fondötenimizi sürdüğünüzde hissettiğinizdir. Yumuşak ve dokunulduğunda da çok incedir. Toz fondöteni uyguladığınızda hiç makyaj yapmamış gibi hissedersiniz. Bütün elde ettiğiniz doğal ve sağlıklı bir parıldamadır.


Kimler içindir: Bütün cilt tipler için. Ciltteki cerrahi müdaheleler sonrası, akneli ve hassas ciltler için mükemmeldir.


-Ürünün  Sitesinden Alıntıdır-

Sivilceye açık bir cildim var ve bu fondöten benim kurtarıcım.
Kullandığım diğer tüm fondötenler birçok sorun yarattı ve adeta bir maske görüntüsündeydi.
Tüm içtenliğimle bu ürünü size önerebilirim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder